OVER WISEGUYS

Wiseguys Media is een jong designbureau welke de (online) wereld graag een beetje mooier maakt. Klant voor klant.

Wiseguys Media is opgericht door Rob Schellekens (35). Bij Wiseguys Media zitten enkele freelancers aangesloten zodat iedere expertise goed ingezet kan worden. De freelancers die zich hebben aangesloten bij Wiseguys Media richten zich voornamelijk op het maken van SEO/SEA optimalisaties en andere marketing gerichte doeleinden.

Over Rob Schellekens, oprichter van Wiseguys Media

Rob is zelf al vroeg begonnen met het ontwikkelen van online content, toen hij een jaar of 16 was waren er geen grote platformen zoals Facebook of Instagram. De websites werden voornamelijk in HTML gemaakt. Rob raakte in contact met dit fenomeen door CU2, een platform waar je een vragenlijst in kon vullen en die vragenlijst dan weer kon stijlen met gifjes (ja, het was nog erger dan Hyves). Hij kwam erachter dat je ook met HTML code kon werken en stijlde zijn eigen CU2 waarop hij veel inbox berichten ontving van mensen of hij dit ook voor hun zou willen doen. Hierop downloadde Rob vervolgens Photoshop en begon ook met het bewerken van foto’s en maakte logootjes van namen zoals de profielen heetten.

Om zijn skillset uit te breiden deed hij mee aan online contesten voor Photoshop. De eerste keer dat hij meedeed won hij gelijk, Rob had nog nooit iets gemaakt met dit programma. Hierna is hij een tijd werkzaam geweest binnen een aantal bedrijven en heeft hij korte studies gevolgd in dit vakgebied. Uiteindelijk is hij nu na 15 jaar compleet zelfstandig aan het werk en heeft hij meerdere online ondernemingen. “Mijn missie is het mooier maken van de (online) wereld, zo voelt het ook als ik een project heb opgeleverd, hoe klein of groot dan ook.”

Uitgelichte klant review: Go-Round by Mirte

Met veel plezier heb ik aan de website van Mirte gewerkt, ze is een echte lifestyle-coach en samen zijn we gaan sparren over hoe we alles dat ze aanbiedt online kunnen vertegenwoordigen. De website bekijk je via www.go-round.nl

Ik heb gekozen voor Wiseguys Media omdat hij direct mijn gevoel en idee kon vertalen in de website.

Dit precies passend bij mij als persoon en wat ik wil uitstralen.Β De samenwerking verloopt vlotjes en Rob antwoordt snel op vragen en zet die vragen direct om in actie. Hij is van deze tijd en dat zie je terug in het webdesign. Ik ben heel tevreden over de samenwerking.

Mirte Kuipers- Ros
Go-Round by Mirte

Webdesign

Wiseguys Media Webdesign heeft al meer dan 150 tevreden klanten voorzien van een website, webshop of een compleet nieuwe huisstijl incl. logowerk.

Offline reclame

Ook voor pakkende folders, visitekaarten of posters voor een evenement kun je bij Wiseguys Media terecht, samen kijken we naar de wensen en werken we concepten uit.

Social media

Indien er wordt aangegeven dat het moeite kost om online content te creΓ«ren kijkt Wiseguys Media graag mee naar de markt en werken we posts uit die scoren.

Wat andere klanten over Wiseguys zeggen…

Warrior Club

Wiseguys Media Webdesign heeft voor onze Gym en Supplementen shop alle reclame op zich genomen. Van het ontwerpen van de gevelreclame en folders tot aan de webshop. Het contact loopt soepel en Wiseguys Media houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Bij kleine opdrachten zoals het posten op social media wordt er vrijwel direct actie ondernomen.

Harbers dak- en gevel

Ik heb het werk van Wiseguys Media gezien via een collega in het vakgebied. Dit werk sprak mij aan en heb zodoende contact opgenomen. De nieuwe website stond in korte tijd online, Wiseguys Media heeft alle content geschreven en ervoor gezorgd dat alle diensten duidelijk naar voren komen. Daarbij ben ik zeer te spreken over het design, duidelijk en van deze tijd.

Zorg door Suzanne

Rob denkt volledig met je mee! Ik ben gestart als ZZP-er in de zorg en het werk van Wiseguys Media zag ik al vaker online voorbij komen. Aan de hand van wat ik zag heb ik het logo, de visitekaarten, autobestickering en de website uit handen gegeven. Ik ben enorm te spreken over de werkwijze van Rob, ondanks dat ik zelf soms erg moeilijk weet waar ik heen wil.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.