PORTFOLIO

POSTERS EN FOLDERS

Creatieve Designs

Al voor tal van evenementen en bedrijven is er reeds een nieuw ontwerpΒ  neergezet welke uitstraalt wat het doel van de offline marketing is. Geef folders of flyers uit aan nieuwe of bestaande klanten of laat levensgrote posters maken voor je evenement zodat deze geplakt kunnen worden en zo de aandacht trekken.

BRENT

Voor BRENT is er een website ontwikkeld die zijn biografie en al zijn tracks, videoclips en social media kanalen goed weergeeft. De website voor BRENT is binnen 24 uur opgeleverd.

 

Auto Wenters

Auto Wenters in Winterswijk is met de vraag gekomen om de oude website in een nieuw jasje te steken. Op de oude website was het moeilijk om bepaalde plugins bij te houden. Alle wensen zijn meegenomen in het nieuwe design. Tevens hebben zij gebruik gemaakt van een marketingcampagne en hebben we de vindbaarheid in Google vergroot. Het logowerk was al aanwezig.

Harbers dak- en geveltechniek

Voor Harbers dak- en gevelspecialist is er een duidelijke website ontwikkeld welke goed weergeeft wat de diensten zijn die zij aanbieden. Sites voor klein zelfstandigen en zzp-ers in de bouw worden ondergebracht bij Site voor de Bouwers, onderdeel van Verderob.

het gezicht van je onderneming

Logowerk

In 1 oogopslag laten zien wie je bent, een logo is het boegbeeld van je onderneming. Misschien wel hΓ©t belangrijkste onderdeel. Verderob heeft al ruim 260 tevreden klanten in het portfolio waarbij 80% ook is voorzien van een nieuw logo. Ook een gezicht geven aan je onderneming? Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de wensen.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.