Doetinchem

Verstuur WhatsApp

PORTFOLIO VERDEROB

POSTERS EN FOLDERS

Creatieve Designs

Al voor tal van evenementen en bedrijven is er reeds een nieuw ontwerp  neergezet welke uitstraalt wat het doel van de offline marketing is. Geef folders of flyers uit aan nieuwe of bestaande klanten of laat levensgrote posters maken voor je evenement zodat deze geplakt kunnen worden en zo de aandacht trekken.

BRENT

Voor BRENT is er een website ontwikkeld die zijn biografie en al zijn tracks, videoclips en social media kanalen goed weergeeft. De website voor BRENT is binnen 24 uur opgeleverd.

 

Auto Wenters

Auto Wenters in Winterswijk is met de vraag gekomen om de oude website in een nieuw jasje te steken. Op de oude website was het moeilijk om bepaalde plugins bij te houden. Alle wensen zijn meegenomen in het nieuwe design. Tevens hebben zij gebruik gemaakt van een marketingcampagne en hebben we de vindbaarheid in Google vergroot. Het logowerk was al aanwezig.

Harbers dak- en geveltechniek

Voor Harbers dak- en gevelspecialist is er een duidelijke website ontwikkeld welke goed weergeeft wat de diensten zijn die zij aanbieden. Sites voor klein zelfstandigen en zzp-ers in de bouw worden ondergebracht bij Site voor de Bouwers, onderdeel van Verderob.

het gezicht van je onderneming

Logowerk

In 1 oogopslag laten zien wie je bent, een logo is het boegbeeld van je onderneming. Misschien wel hét belangrijkste onderdeel. Verderob heeft al ruim 260 tevreden klanten in het portfolio waarbij 80% ook is voorzien van een nieuw logo. Ook een gezicht geven aan je onderneming? Neem vrijblijvend contact op en we kijken samen naar de wensen.

Offline reclame

Bestickering

Offline reclame, zoals het bestickeren van auto’s, etalages of andere mogelijkheden is een opgave waarbij het van belang is om uiterst secuur te werk te gaan. Je dient het materiaal te kennen en te weten hoe je de oppervlaktes goed voorbereidt om vervolgens, op specialistische wijze de reclame aan het pand aan te brengen. Huur hier dan ook iemand voor in die gespecialiseerd is in deze werkzaamheden.

Verderob ontwerpt de reclame volledig naar wens en komt deze vervolgens op afgesproken datum aanbrengen. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuw design of iets toe wil voegen aan het huidige ontwerp. Alles is mogelijk en we kijken samen naar de beste materialen en opties om er zo voor te zorgen dat je onderneming opvalt.